Ingrids Kalejdoskop

Ett kalejdoskop är för mig som ett slags pussel. Många små bitar som tillsammans bildar en helhet.

Det är den som betraktar bilden som tolkar den; alltså är min bild lika sann som din men den kan uppfattas olika även när vi tittar på samma bild.

Med utgångspunkt i detta har jag valt att kalla mina behandlingsmetoder för kalejdoskop. Med utgångspunkt i mina utbildningar och erfarenheter bildar jag en helhet som passar dig som  min klient. Jag har mångårig erfarenhet av att vägleda människor. Exempel på områden jag arbetar med är mental träning, jobbsökning,cv, mål och visioner, fobier, viktminskning och bemötande av barn. Jag är utbildad förskollärare och ledare och arbetar som det parallellt med mitt företag.

Personlig coaching

Alla behöver vi någon gång i livet en vägledning. Ibland vet vi precis vad vi vill men inte hur vi ska nå det, ibland vet vi inte ens vad vi vill. Vi kan känna oss allmänt nere eller vilsna. Då har jag verktyg för att du ska hitta just ditt mål. Jag coachar i allt från  mål och visioner i livet till viktnedgång och vägledning i hur du bäst bemöter ditt barn.

Jag arbetar även via Skype.

Reiki

Japans healingteknik för bl a stressreducering och avslappning. Kraftfullt verktyg för att läka inifrån. Jag arbetar både med direktkonsultationer och på distans. Tillsamans med andra reikiutbildade världen över kan vi skicka reiki och får då en mycket kraftfull effekt där ett och ett blir betydligt mer än tre.

Reiki låter klientens kropp dra in universella läkande energier som kommer dit den ska av sig själv utan att jag styr. Vart energierna ska gå vet kroppen bäst själv.

Nutida forskning visar att healing har stor effekt för att påskynda läkande och stärka immunförsvar..

Ansvaret för ditt liv har du alltid själv. Jag kan hjälpa dig se möjligheterna sedan väljer du vad du vill göra av dem.

Vi ses från en halvtimme och uppåt. Under den tiden får du vägledning och jag hjälper dig fylla din verktygslåda med just de verktyg du behöver för att nå det du vill. Sedan väljer du när, hur och om du vill använda dem.

Oftast räcker det med en träff för att du ska få den hjälp till självhjälp du behöver.

Du som klient kan känna trygghet i att jag alltid utgår från det du vill ha och behöver få ut av mig.

"Om man inte vet var man ska

är det ingen idé att skynda sig.

Man vet ändå inte när man kommer fram."

~ Nalle Puh ~

Lindmetoden

Jag arbetar med balansering av kropp själ och sinne enligt en metod utformad av Carola Lind. Denna metod fungerar både på männinska, häst och hund.

Complete Balance Equilateral Technique 

Jag gör balanserande träningsprogram för dig själv. Vilka är dina individuella rörelser och varför har du de problem du har? Vi släpper låsningar och avlägsnar blockeringar i fysiken.

Readings

Jag lägger kort och gör readings utifrån dessa. Med hjälp av korten kan jag se hur ditt liv har gestaltat sig , var du står just nu och vad din framtid kan erbjuda dig. Såväl enskilda frågor som mer allmänna ka jag se och tyda via kort.  Jag arbetar via skype, mail och telefon för dig som inte har möjlighet att träffa mig personligen.

Copyright 2010 maeki.se